Cum Folosesc Designerii Plantele pentru a Completa cele mai Noi Tendinte in Materie de Decor - jungla-urbana.ro

Cum Folosesc Designerii Plantele pentru a Completa cele mai Noi Tendinte in Materie de Decor

Ai o camera in casa ta pe care pur si simplu nu stii cum sa o decorezi? Atunci esti norocos. Apartment Therapy a colaborat cu designeri de top pentru a arata ce pot face in doar 120 de metri patrati pentru obtinerea unui apartament mic si cochet din New York. Camerele mici au compensat prin stil. Vedeti cum sase designeri au adus la viata cele mai noi tendinte pentru casa cu ajutorul plantelor. Pregateste-te sa fii inspirat.

Inspiratie pentru Decorarea Spatiilor Mici cu Ajutorul Plantelor

Warm Minimalism

Warm Minimalism

Warm Minimalism, un living room creat de Bobby Berk pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

Bobby Berk a organizat o camera de zi simpla, primitoare, care indulceste unghiurile ascutite gasite adesea in minimalism cu forme organice, inclusiv o planta Ficus cu tulpini tesute curbate. Nuantele neutre sunt incalzite cu tonuri de teracota pentru obtinerea unui aspect minimalist.

Serenity Now

Serenity Now

Serenity Now, un dormitor creat de Ayesha Curry si Parisa O’Connell pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

In cautarea calmului si senzatiei de curatenie, poate fi usor sa deviezi in sterilitate. Dar o paleta neutra poate fi facuta mai primitoare cu ajutorul unor texturi interesante si elemente naturale, ca in dormitorul proiectat de Ayesha Curry si Parisa O'Connell. O pictura murala izbitoare incalzeste peretii, in timp ce Strelitzia Nicolai contrasteaza cu liniile puternice ale mobilierului.

Make It Maximalist

Make it maximilist

Make It Maximalist, un dining room creat de David Quarles IV pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

Uneori mai mult este mai mult. David Quarles IV arata cat de bun poate fi un maximalism cu o sala de mese indrazneata, care prezinta tonuri de bijuterii si accente elegante de alama. Palmierii inalti, inclusiv Palmierul Trestie de aur, atrag privirea in sus pentru a crea impresia de dramatism.

 

Biophilic Beauty

Biophilic

Biophilic Beauty, un home office creat de Estelle Bailey-Babenzien pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

Un birou functioneaza ca si spatiu de odihna meditativ in aceasta camera creata de Estelle Bailey-Babenzien, care spune: „Aceasta camera este conceputa pentru ganduri si manifestari creative.” Folosind metode inteligente pentru a pacali ochii, Bailey-Babenzien a reusit sa faca spatiul sa se simta mai aerisit, incorporand oglinzi arcuite mari si plante de diferite inaltimi si dimensiuni.

Biophilic beauty

Biophilic Beauty, un home office creat de Estelle Bailey-Babenzien pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

De la inaltimea si dramatismul plantelor Ficus, Palmierului Trestie de aur, Ficus Lyrata si Trunchiul fericirii compacta pana la Sanseveria si Monsteraplantele pot ajuta la atragerea atentiei vizuale asupra zonelor cheie din casa ta.

Moody Musings

Moody Musings

Moody Musings, o camera de zi creata de Jaclyn Journey si Amanda Jacobs pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

Adauga romantism vietii tale cu o camera de zi somptuoasa. Cea proiectata de Jaclyn Journey si Amanda Jacobs prezinta nuante bogate asociate cu tesaturi de catifea de lux.

moody musings

Moody Musings, o camera de zi creata de Jaclyn Journey si Amanda Jacobs pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

Un sortiment de plante, incluzand Palmierul Trestie de aur, Monstera, Aloe Vera si Peperomia Obtustifolia, ajuta la crearea unei stari de spirit ideale.

The New Kitsch

new kitsch

The New Kitsch, un dining room creat de Michelle Fahmy pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

Spatiile mici au dimensiunea perfecta pentru a va exterioriza creativitatea. Mini sala de mese proiectata de Michelle Fahmy leaga modele eclectice cu o schema de culori repetate de roz, albastru, galben si verde.

new kitsch

The New Kitsch, un dining room creat de Michelle Fahmy pentru Small/Cool Experience by Apartment Therapy

Plantele, inclusiv Trunchiul fericirii compacta si Sansevieria amplifica decorul, adaugand forme si culori interesante camerei.