Idei de Plante cadou pentru Valentine's Day - jungla-urbana.ro

Idei de Plante cadou pentru Valentine's Day

Fie ca faci cumparaturi pentru acea persoana speciala, prietena ta preferata sau un rasfat pentru tine pentru ca cu siguranta o meriti il, plantele de apartament naturale sunt cadoul perfect pentru Valentine's Day.

Plantele de la JunglaUrbana la care te-ai gandit pentru persoana pe care o iubesti te ajuta sa oferi un cadou si mai usor, deoarece sunt livrate direct la usa ta. Si daca te aflii intr-o zona rece de iarna, nu-ti face griji! Plantele noastre sunt impachetate cu grija si caldura pentru a le mentine in siguranta in calatoria lor catre tine, asigurandu-ne ca vor ajunge in forma perfecta pentru a le oferi cadou.

Ai o multime de avantaje atunci cand oferi Plante cadou pentru Valentine's Day

Sunt frumoase: frunzis luxuriant si culori indraznete, frumusetea unei plante de apartament nu poate fi trecuta cu vederea. In plus, aici, la JunglaUrbana, selectam soiuri unice pe care nu le vei gasi asa usor.

Sunt remarcante: Plantele se lauda cu multe beneficii pentru sanatate, de la stimularea starii de spirit si a productivitatii pana la absorbtia toxinelor din aer. Pe langa aceste beneficii, ce modalitate mai buna de a sarbatori povestea ta de dragoste decat cu o planta naturala care creste chiar alaturi de relatia ta?

Sunt usor de ingrijit: Sectiunea noastra Plante Usor de Intretinut este o colectie de plante care pot fi cadouri, potrivite pentru orice nivel de cunostiinte, indiferent daca cumpari pentru un nou iubitor de plante sau pentru unul experimentat. 

Te-am convins ca o planta poate fi cel mai iubit cadou dintre toate? Citeste in continuare primele cinci alegeri ale noastre de Valentine's Day!

Philodendron Green Princess

Philodendron Green Princess

O planta cu care cu siguranta nu vei da gresi, atunci vei vrea sa-ti arati dragostea pentru persoana iubita! 

Originar din America de Sud, Philodendron Green Princess este o planta hibrida vesnic verde din familia Araceae. Philodendron Green Princess este o planta mica si compacta, dar care lasa totusi o impresie mare. Frunze superbe, ascutite si lucioase, perfecte pentru a se potrivi acelui spatiu mai mic din casa ta. 

Anthurium White Champion

Anthurium White Champion

Florile de Anthurium sunt unele dintre cele mai longevive de pe pamant, ceea ce inseamna ca acea culoare orbitoare va dainui in casa ta timp de luni de zile. Floarea Flamingo simbolizeaza ospitalitatea datorita florii sale deschise in forma de inima si inspira fericire si abundenta.

Deci, este super potrivita pentru o astfel de ocazie! 

Trunchiul fericirii Compacta L

Trunchiul fericirii Compacta L

Trunchiul fericirii Compacta este fantastic - frumos, usor de intretinut si cunoscut ca un profice purificator de aer. Este o planta minunata atat pentru birouri, cat si pentru apartamente. 

Un soi relativ nou, acesta are frunze cu dungi foarte distincte, de un verde bogat si cu dungi albe, care se formeaza in jurul tulpinilor drepte. Mai toleranta la locurile umbroase decat multe dintre celelalte plante de interior, silueta sa zvelta o face, de asemenea, o alegere buna atunci cand spatiul pe podea este limitat.

Asa cum ii spune si numele, la fel poti oferi un moment indelungat de fericire prin daruirea acestei plante. 

Calathea Insignis

Calathea Insignis

Este o planta cu crestere rapida, care ramane relativ compacta si ofera o expresie stralucitoare si indrazneata a iubirii.

Suprafata superioara a frunzei acestei plante de casa atractive este un amestec luxuriant de verde mar si verde bogat de padure, in timp ce partea inferioara este un violet-magenta contrastant. Acest lucru devine mai vizibil la niveluri scazute de lumina, atunci cand frunzele se pliaza si devin mai drepte.  Adauga

Cu frunze sale tricolore, Calathea Insignis este pet-friendly si poate tolera conditii de iluminare mai putin ideale in orice spatiu.

Arborele Banilor

Arborele banilor

Popular pentru utilizarea sa in arta Feng Shui-ului, Arborele Banilor este o planta prietenoasa cu animalele de companie si purificatoare de aer, cu frunze mari in forma de stea si un trunchi impletit pentru a da casei tale un aer tropical.

Arborele norocos este o planta de interior perfecta pentru a da casei dumneavoastra un aer tropical. Originar din Mexic pana in nordul Americii de Sud, arborele de bani este, de asemenea, foarte popular in Taiwan si in alte tari din Asia de Est.